x
Bihter Yeşilyaprak
Quality Systems Consultant

TS EN ISO/IEC 17025 İç Tetkik Soru Listesi

Summary
Bu soru listesi TS EN ISO/IEC 17025 “Deney ve kalibrasyon laboratuvarlarının yetkinliği için genel gereklilikler” standardına ait 28 başlık altında TS EN ISO/IEC 17025 denetimini kolaylıkla gerçekleştirmenizi sağlar. Bu QuickCheck 28 başlık ve toplam 192 sorudan oluşmaktadır. QuickCheck’teki her bir madde için hangi durumda olduğunuzu, mevcut uygulamalarınızın yeterliğini test edebilir ve uygunsuzlukları girebilirsiniz. Bu başlıklar: Genel Gereklilikler (Tarafsızlık, Gizlilik), Yapısal Gereklilikler, Kaynak Gereklilikleri (Personel, Tesisler ve çevresel koşullar, Donanım, Metrolojik izlenebilirlik, Dışarıdan tedarik edilen ürün ve hizmetler),Proses Gereklilikleri (Taleplerin, tekliflerin ve sözleşmelerin gözden geçirilmesi , Yöntemlerin seçilmesi, doğrulanması ve geçerli kılınması, Numune alma, Deney veya kalibrasyon ögelerinin elleçlenmesi, Teknik kayıtlar, Ölçüm belirsizliğinin değerlendirilmesi, Sonuçların geçerliliğinin güvence altına alınması, Sonuçların raporlaması, Şikâyetler , Uygun olmayan iş, Verilerin kontrolü ve bilgi yönetimi), Yönetim Sistemi Gereklilikleri (Seçenekler, Yönetim sistemi dokümantasyonu (Seçenek A), Yönetim sistemi dokümanlarının kontrolü (Seçenek A), Kayıtların kontrolü (Seçenek A), Risk ve fırsatların ele alınmasına yönelik faaliyetler (Seçenek A), İyileştirme (Seçenek A), Düzeltici faaliyetler (Seçenek A), İç tetkikler (Seçenek A), Yönetimin gözden geçirmeleri (Seçenek A). Uygunsuzluklar için ekibinizdeki sorumluları belirleyip görev atamaları yapabilir ve aşamaları Suswise üzerinden takip edebilirsiniz. Denetim sonunda denetlediğiniz her bir başlık için otomatik başarı puanınızı görebilir ve varsa eksiklerinizi kolayca tespit ederek sistemi güncelleyebilir ve kuruluşunuzu başarılı bir akreditasyon denetimine hazır hale getirebilirsiniz.
Existing Standards
TS EN ISO/IEC 17025
Tags
akreditasyon, laboratuvar, ISO 17025, deney laboratuvarı, kalibrasyon laboratuvarı
QuickCheck Content
Relevant Standard Item NoTask TitleTask DetailsExpectation
4.1.1Genel Gereklilikler- TarafsızlıkLaboratuvar faaliyetleri tarafsız bir şekilde yürütüyor mu ? Uygulayıcıya Notlar-1:Tarafsızlığın sağlanması ile ilgili 4.1 maddesinin uygulamalarının tanımlandığı doküman (opsiyonel olarak KEK veya prosedür)Doküman
You must purchase QuickCheck to see 5 of other questions.
Do you want a demo?
You can start a demo to see what you can do when you buy this QuickCheck.

How do QuickChecks work?

Step 1
Find the QuickCheck
QuickChecks created by experienced Suswisers are question lists that ensure the sustainability of your management system. Find the QuickCheck you need.
Step 2
Add to Cart & Buy
Put the QuickCheck you discovered in your cart and buy them with your credit or debit card with our secure payment method.
Step 3
Get started!
Suswise provides you with the necessary tools to use the QuickChecks you have purchased with your teammates.
Step 4
See what you need to do
Suswisers who are experts in their fields have written everything you need to do step by step in the QuickChecks they have prepared.
Step 5
Enter what stage you are in
For each item in QuickCheck, you can enter what status you are in, your current applications, and your non-conformances.
Step 6
Assign your teammates
You can use your QuickChecks together with your teammates. You can assign them, set deadlines, and track the status of tasks with advanced graphical reports.
Step 7
See your success rate
When you use QuickChecks, you can see your initial and current success status with graphical reports and follow your progress.
Step 8
Manage your nonconformities
QuickChecks allow you to manage your nonconformities. How many non-compliances do you have, who was assigned for them and what are the duties? All on one screen.